Partners

Je visie en expertise tonen op het Circulaire Economie Festival in 2020? Word dan Partner van het grootste Circulaire Economie event van Nederland! Adviseer je bedrijven en overheid inzake de transitie naar een Circulair Business model? Draagt jouw organisatie bij...

Je visie en expertise tonen op het Circulaire Economie Festival in 2020?

Word dan Partner van het grootste Circulaire Economie event van Nederland!

Adviseer je bedrijven en overheid inzake de transitie naar een Circulair Business model? Draagt jouw organisatie bij aan de Circulaire Economie in Nederland en wil je graag in contact komen met Ketenpartners? Kun je andere organisaties een stap verder helpen op het vlak van circulair ondernemen of bijvoorbeeld circulair inkopen? Een Partnership biedt een podium en kansen op direct in contact te komen met potentiële klanten.

 

Waar kun je aan denken?

  • Geven van een presentatie of hosten van een interactieve tafel
  • Aanwezigheid met een stand op de Circulaire Plaza
  • Meeliften op de uitgebreide marketingcampagne van het event

Wil je meer informatie over de mogelijkheden?
Igor Dirkx
Partnership Manager
+31 (0)6 29 52 44 28

Partners 2020:

  

 

Voor 2020 kiezen wij voor Nijmegen als de European Green Capital. In het kader van duurzaamheid is Circulaire Economie natuurlijk helemaal op zijn plek binnen het EU Green Capital. Door de handen in elkaar te slaan door te partneren met partners uit Nijmegen kunnen we meer bekendheid en reuring geven aan het festival, welke een win-win situatie zal opleveren voor alle partners die zich committeren aan dit mooie festival.  

Circulaire Economie Festival website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024