The Kube Honigcomplex

Circulaire Economie Festival

17 mei 2018 | The Kube Honigcomplex

Het onderwerp Circulaire Economie is een topic dat steeds meer impact heeft in Nederland. Overheidsinstellingen, organisaties en ondernemers worden vanwege de klimaatproblemen steeds vaker met hun neus op de feiten gedrukt dat we onze economie anders moeten inrichten. Nederland kan wereldwijd het voortouw nemen bij de Circulaire Economie. De noodzaak voor versnelling is hoog, maar bied ook veel kansen. Hergebruik van reststromen, recycling, circulair inkopen, duurzaam bouwen, het zijn allemaal onderwerpen die ook terug komen op het festival.

Houd me op de hoogte

Official Host 2018

 

 

Wat kun je verwachten:

  • Praktijk Cases van Corporates, Gemeente en Overheid, Start Ups en Innovatieve Ondernemers op het podium
  • Aansprekende presentaties van voorlopers en ervaringsdeskundigen als sprekers
  • Netwerksessies voor al je vraagstukken
  • Keynotes uit binnen- en buitenland
  • Branche specifieke cases en sessies
  • Een Festivalervaring voor ca. 500 bezoekers

Bekijk het programma

De eerste sprekers zijn bekend!


Harriët Tiemens
Wethouder gemeente Nijmegen

 

 

Bernd Hendriksen
Partner KPMG Sustainability


Marc van der Heijden 
Oprichter Triboo

 

Martijn Vinke
Oprichter Triboo

Bekijk alle sprekers

“Waarom naar het Circulaire Economie Festival?”

Krijg jij veel te maken met vraagstukken die betrekking hebben op Circulaire Economie? Of gaat de organisatie waar je voor werkt de komende jaren veel meer doen met Circulariteit? Natuurlijk! Want de wetgeving gaat hier steeds meer op aansturen! Tijdens het Festival ga je hier veel over horen. Denk aan  bijvoorbeeld een grote corporate zoals Ikea of de gemeente Nijmegen die jou meenemen in hun proces tot waar ze nu zijn en wat hun visie voor de toekomst is.

Wil je liever de diepte in? Vraagstukken uit bijvoorbeeld de bouw, de zorg, openbare ruimte of afvalstromen? Tijdens onze in-depth sessie nodigen we o.a. experts uit van KPMG Nederland, Rabobank Rijk van Nijmegen, Provincie Gelderland en velen meer om hun expertise met je te delen zodat jij meteen de handvatten krijgt aangereikt om hier mee aan de slag te gaan in je eigen organisatie. Vragen hierover? Er zal tijd ingepland worden om aan de expert vragen te kunnen stellen.

Up to date worden gehouden over de stand van zaken bij het ministerie van Economische Zaken? Of het ministerie van Infrastructuur en Milieu? En wil je ook graag weten wat de wetenschappelijke discussies zijn over dit onderwerp? Ook dit brengen wij naar het congres! Zien we je daar?

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste ontwikkelingen?

Wilt u meer informatie over het programma? Of heeft u interesse in deelname met meerdere collega’s? Neem dan contact op met onze congresadviseur:

Wendy Bekkers
w.bekkers@sbo.nl
040 – 2 972 760

In samenwerking met

Volg ons:

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons dan ook op social media!