Valley
Valley 2
Valley 3

6 oktober 2016

Circulaire Economie in de gebouwde omgeving Datum Dit event heeft reeds plaatsgevonden.     Locatie Circular Expo Rijnlanderweg 916, Hoofddorp Moderator: Guido Braam, Director, Valley Creators In de gebouwde omgeving wordt gewoond, gewerkt, gerecreërd en geïnvesteerd in een nieuwe, duurzame toekomst....

Circulaire Economie in de gebouwde omgeving

Datum

Dit event heeft reeds plaatsgevonden.

 

 

Locatie

Circular Expo
Rijnlanderweg 916, Hoofddorp

Moderator: Guido Braam, Director, Valley Creators

In de gebouwde omgeving wordt gewoond, gewerkt, gerecreërd en geïnvesteerd in een nieuwe, duurzame toekomst. De transitie naar een circulaire economie, is een transitie naar een nieuwe waardesysteem. Nederland loopt al voorop in initiatieven om de keten te sluiten. Overheid, private organisaties, start-ups en kennisinstellingen moeten samenwerken.

Aan de hand van boeiende cases, inspirerende voorbeelden in een setting van circulaire voorbeelden, zal Guido de discussie leiden.

Panel met o.a. (onder voorbehoud van wijzigingen):

Ron van Ommeren, Director/Founder, Modulo Milieustraten
Olaf Blaauw, Consultant, Delta Development Group
John Nederstigt, Wethouder duurzame economische ontwikkeling en energie, Gemeente Haarlemmermeer
Dominique van Ratingen, Programma Manager Duurzaamheid, Amsterdam Economic Board

Dit netwerkevent inclusief drankjes en hapjes wordt u aangeboden door Euroforum.

Aanmelden

Meer informatie

Dit programma wordt in samenwerking met Valley Bèta georganiseerd, de plek en organisatie waar vanuit Valley ontstaat en de huidige iconische voorbeelden van de circulaire economie in Nederland worden getoond aan de wereld.

Valley is de eerste circulaire business development hub ter wereld voor alle belanghebbenden in de circulaire economie transitie. Het is daarmee dé landingsplaats voor circulaire vraagstukken van lokale en (inter)nationale stakeholders. Valley vormt een proeftuin voor nieuwe ideeën, technologieën, financieringsconstructies en businessmodellen. Deze circulaire hub biedt het complete scala aan benodigdheden om de transitie te realiseren: van werk- en ontmoetingsplekken, tot maker spaces, fab labs en pilot plants.

Naast een fysieke business development omgeving, krijgt Valley een online platform voor circulaire vraagstukken vanuit de community. In Digital Valley kunnen leden van Valley elkaar online vinden en hun werkzaamheden gezamenlijk coördineren.

De eerste circulaire business development hub ter wereld bevindt zich in het hart van de Randstad, met directe aansluiting op de belangrijkste logistieke spillen van Nederland: mainport Schiphol, de Rotterdamse en Amsterdamse havens en de Greenport Aalsmeer. Valley geeft de Nederlandse kennisexportpositie op het gebied van de circulaire economie een nieuw fundament.

Uw reis

Met de auto 
Navigeer naar Rijnlanderweg 916, 2132 MN Hoofddorp. Gebruik voor navigatie Google Maps. Veel ingebouwde navigatiesystemen zijn nog niet geactualiseerd naar de nieuwe situatie rondom de afrit Hoofddorp van de A4.

Met het OV
Ga naar station Hoofddorp en leen daar een OV fiets of boek een fiets via www.uwdeelfiets.nl

Circulaire Economie Festival website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2023