What’s Next

Tijdens het Circulaire Economie Festival wordt veel kennis en inspiratie gedeeld. Wil u extra verdieping? Wij bieden een aantal cursussen en opleidingen aan op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie. Vragen? Neem contact op met Nicole Vonk.

 

Afval/Grondstoffen Management | 5 daagse cursus | Start 19 maart en 10 september 2019

Bent u nieuw in de afvalwereld of wilt u uw kennis over afval, milieu en circulaire economie juist opfrissen? Deze opleiding gaat onder andere in op de spelers in de markt, overheidsdoelstellingen, actuele en toekomstige ontwikkelingen en de circulaire economie. 

 

Meer informatie over het programma, de docenten en inschrijven vindt u op www.sbo.nl/afval

Duurzame Energieprojecten | 4-daagse opleiding | Start 11 april 2019

Succesvolle duurzame energieprojecten kunnen in grote mate bijdragen om het verduurzamen van onze energievoorziening te versnellen. Speciaal voor iedereen die gaat starten of al betrokken is bij een project op het gebied van duurzame energie, hebben wij deze opleiding samengesteld. In 4 dagen hoort u alle ins en outs over de duurzame energiemarkt; over technologie en beleid, maar ook over de haalbaarheid van uw project, samenwerking met andere stakeholders en het creëren van draagvlak. Daarnaast kunt u middels de keuzemodules Warmte, Zon en Wind uw kennis verdiepen. Onmisbaar om de juiste keuzes te maken en als gesprekspartner met alle partijen aan tafel te gaan!

 

Meer informatie over het programma, de docenten en inschrijven vindt u op www.euroforum.nl/duurzameprojecten

Hoe geeft u invulling aan de gemeentelijke energietransitie? | 5-daagse opleiding | Start 14 mei 2019

De Energietransitie verlangt van u dat u een visie opstelt voor uw gemeente met een uitvoeringsplan. In de praktijk is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Want deze opgave vraagt om zowel een regionale als een wijkgerichte aanpak waarbij naar integrale oplossingen wordt gekeken. Er zijn verschillende thema’s die spelen binnen uw gemeente: energiebesparing, opwekking van duurzame energie, verduurzaming van de warmtevoorziening, zowel in nieuwbouw als de gebouwde omgeving, mobiliteit en vastgoed/gebiedsontwikkeling. Hoe komt u tot een concreet uitvoeringsplan, specifiek voor uw gemeente, die alle facetten van de Energietransitie bevat? Deze 5-daagse opleiding, opgebouwd uit voorbeelden uit de praktijk, brengt u op de hoogte en biedt u de mogelijkheid om direct aan de slag te gaan met uw gemeentelijke Energietransitie.

 

Meer informatie over het programma, de docenten en inschrijven vindt u op www.euroforum.nl/opleiding-energietransitie

Meet the team:

Nicole Vonk
Congresadviseur
Igor Dirkx
Strategic Partnership Manager
Mitchel de Jager
Programmamanager

Circular Economy website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2019