Match & Meet

Tijdens deze editie van Circulaire Economie Festival bieden we een gratis online matchmaking service aan genaamd ‘Grip – Event Networking App’. Je hebt hiermee niet alleen het dagprogramma altijd bij de hand maar je ervaart ook een unieke matchmaking die leert en verbetert bij elke interactie.

 

Je kunt inloggen met je e-mail en wachtwoord, welke je hebt ontvangen in een uitnodiging per mail. Kun je de mail niet vinden? Druk dan op wachtwoord vergeten. Login bij de netwerkomgeving (Web & App) en ervaar een unieke matchmaking die leert en verbetert bij elke interactie.

Log hier in

 

Download de Mobile App voor ultiem gemak vlak voor, tijdens en na Circulaire Economie Festival.

Googleplaystores Next Learning App

Het leggen van nieuwe connecties en plannen van meetings was nog nooit zo makkelijk! Kies een tijd en ontmoet elkaar bij het meetingpoint waar een gereserveerde tafel op jullie wacht. De persoonlijke netwerk assistent bevat informatie over bezoekers, sprekers, partners en het volledige programma wat je ook nog eens zelf kunt samenstellen. Je kunt de Matchmaking beschouwen als een combinatie van Tinder en LinkedIn.

Hoe kun je de applicatie gebruiken?

  • Ontvang Aanbevelingen en ontdek wie deelneemt aan het Circulaire Economie Festival
  • Toon interesse door naar rechts te vegen, of naar links als je niet geïnteresseerd bent
  • Boek een afspraak in, bijvoorbeeld bij het speciale netwerkgebied
  • Chat en netwerk – ook na het evenement
  • Bekijk het programma en stel eenvoudig je eigen programma samen!

Je moet geregistreerd zijn voor Circulaire Economie Festival. om gebruik te maken van de persoonlijke netwerk assistent. Circa 3 weken voor het event kun je inloggen in de netwerkomgeving.

Je kunt inloggen met je e-mail en wachtwoord, welke je ontvangt in een uitnodiging per mail. Kun je de mail niet vinden? Druk dan op wachtwoord vergeten.

Wij adviseren je om je profiel volledig te maken door aan te geven wat jouw interesses zijn en waar je naar opzoek bent. Hierdoor worden je aanbevelingen direct verbetert.

Circulaire Economie Festival website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2020