Partners

Interested in becoming a partner?

Don’t hesitate to contact Bas de Kroon. He would be delighted to discuss the possibilities!

Bas de Kroon
Partner Manager
+31(0)6 – 83 38 68 64

 

Official host

Logo gemeente eindhoven

 

Partners of Beyond Data 2017

Logo provincie noord-brabant

De provincie Noord-Brabant heeft de ambitie om tot de top 5 innovatieve economieën in Europa te horen. Om dit te realiseren speelt de provincie in op economische en maatschappelijke ontwikkelingen die van belang zijn voor bedrijven en burgers in Brabant. Digitalisering en de opkomst van de data economie is zo’n belangrijke trend. De provincie brengt ook rondom dit thema economische en maatschappelijke stakeholders samen, ontwikkelt beleid en investeert. Samen met de Technische Universiteit Eindhoven, Tilburg Universiteit en gemeente ’s-Hertogenbosch investeert Brabant in de komst van een Graduate School Data Science in ’s-Hertogenbosch. De Provincie Noord-Brabant kenmerkt zich door een vernieuwend, open en flexibel bestuur, gedurfde keuzes en de koestering van de Brabantse identiteit.

 

 

 

 

 

Mediapartner of Beyond Data 2017

EUROCITIES is the network of major European cities, with over 135 members, representing more than 130 million people. We work in all areas of interest to cities, including culture, mobility, environment and knowledge society. We facilitate learning experiences between cities, and represent cities’ interests towards the European Union.

Smarter cities form an important strand of our work. We are involved in a number of EU-supported initiatives, such as the Green Digital Charter on ICT for energy efficiency, the CITYkeys project on smart city performance measurement, and the major Horizon 2020 project Sharing Cities. We also play an important role in shaping the smart cities agenda through our involvement in the European Innovation Partnership on Smart Cities and Communities, within which EUROCITIES leads the action cluster on business models, financing and procurement.

Through our knowledge society forum and associated working groups, our members work on topics such as data, standards and interoperability, and access to technology for citizens.

More information about our smart city vision

 

Het KNVI is de Nederlandse beroepsvereniging voor de informatieprofessional. Het is een onafhankelijk platform voor het uitwisselen van vakkennis en het verbreden van het professionele netwerk.

Het programma- en dienstenaanbod van de KNVI is rijk en divers. Vanuit het regionale, landelijke en internationale netwerk van kennis en vakgenoten dat de verenigingen vormt, organiseert zij evenementen, deelt kennis die bijdraagt aan de vakontwikkeling van de individuele professionals en agendasetting van het vakgebied. Het aanbod van producten en diensten richt zich op duurzame inzetbaarheid en mobiliteit en helpt de individuele professional in zijn of haar doorontwikkeling.

De KNVI (Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals) is een fusie van de vakverenigingen KNVI, Ngi-NGN en SOD en zo sinds 1 januari 2017 in Nederland hèt platform voor Professionals in Informatiemanagement, Informatietechnologie en Informatievoorziening.